به منظور افزایش سطح سلامت و ایمنی مواد غذایی و جلوگیری از تعارض منافع، وزارتخانه های بهداشت، درمان و آموزش پزشكی و جهاد كشاورزی مجازند برای كارآمدسازی نظارت بهداشتی و فنی دولت بر كارخانه ها و كارگاههای تهیه مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی موضوع قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی مصوب 1346/4/22 با اصلاحات و الحاقات بعدی و قانون مربوط به مقررات امور پزشكی و دارویی و مواد خوردنی و آشامیدنی مصوب 1334/3/29 با اصلاحات و الحاقات بعدی و كشتارگاهها و كارخانه های تولید و تهیه فراورده های خام دامی موضوع قانون سازمان دامپزشكی كشور مصوب 1350/3/24 با اصلاحات و الحاقات بعدی و قانون نظارت شرعی بر ذبح و صید مصوب 1387/12/14 ، نسبت به صدور مجوز تأسیس كانون های مسؤولان فنی و بهداشتی با رعایت قانون تسهیل صدور مجوزهای كسب و كار اقدام نمایند.
آیین نامه اجرایی این ماده ظرف سه ماه از لازم الاجرا شدن این قانون به پیشنهاد مشترك وزارتخانه های مذكور و با همكاری وزارت دادگستری و معاونت حقوقی ریاست جمهوری تهیه می شود و به تصویب هیأت وزیران می رسد.
نامهای جایگزین قانون: ندارد
برای ارسال نظر, لطفاً وارد شوید.